Speelautomaten plaatsen

Speelautomaten plaatsen

Van Boekel Amusementsautomaten biedt u de mogelijkheid speelautomaten, gokkasten, fruitautomaten, behendigheidsautomaten, biljart of voetbalspel te exploiteren in uw horeca bedrijf. Het onderhoud en updaten van speelautomaten is voor onze rekening. Onderhoud en de juiste speelautomaat op de juiste plek hebben wij hoog in het vaandel staan. Slecht onderhouden speelautomaten kunnen u veel geld kosten, spelers irriteren zich hier aan. Ook gaan slecht onderhouden speelautomaten over het algemeen eerder kapot. Mocht onze speelautomaat toch kapot gaan garanderen wij een goede servicedienst. Welke 24 uur per dag beschikbaar is. Van Boekel Amusementsautomaten streeft ernaar om na melding van de storing binnen het uur aanwezig te zijn voor reparatie.

Speelautomaten brengen meer omzet voor uw bedrijf. Voor een bepaalde groep mensen is een speelautomaat in uw horeca bedrijf een grote toegevoegde waarde. Er zijn zelfs gasten die speciaal voor de speelautomaat naar uw café, kroeg, cafetaria, snackbar, pizzeria, grill-room, party centrum of restaurant komen.

Veel mensen denken dat je in cafetaria’s, pizzeria’s en Chinese restaurants geen kansspelautomaten of gokkasten mag plaatsen. In sommige gevallen wordt er een uitzondering gemaakt. Er zijn dus wel degelijk mogelijkheden om gokkasten of kansspelautomaten in uw cafetaria, snackbar, friettent, pizzeria, shoarmazaak, grill-room of Chinees restaurant plaatsen. Uiteraard weet Van Boekel Amusementsautomaten hier alles van af. Heeft u interesse? Graag lichten wij dit toe in een persoonlijk gesprek.

Winkans kansspelautomaten en rendement

Voor een aantal horeca ondernemers en zeker de startende horeca ondernemers, zijn speelautomaten of gokkasten een geheel nieuw terrein. Graag informeert één van onze vertegenwoordigers u over de mogelijkheden, voordelen, win kansen, uitbetaling en opbrengsten.

Biljetlezer, biljet uitbetaling, biljet acceptatie, biljethopper

Van Boekel Amusementsautomaten vindt innovatie en hoogwaardig materieel belangrijk. Sinds een aantal jaren is het mogelijk speelautomaten of gokkasten te voorzien van biljet acceptatie en/of biljet uitbetaling. Dit biedt voor u als horeca ondernemer diverse voordelen:

  • Omzetstijging
  • Gebruiksgemak
  • Veiligheid

Heeft u als horecaondernemer interesse in het plaatsen van speelautomaten / gokkasten? Van Boekel Amusementsautomaten is uw partner op dit gebied!

Heeft u als horeca uitbater interesse in gokkasten of speelautomaten plaatsen? Wij plaatsen speelautomaten of gokkasten tegen aantrekkelijke condities. Het maakt niet uit of u een kroeg, pub, cafe, restaurant, cafetaria, shoarma, grill-room of party centrum heeft, wij plaatsen de juiste speelautomaat of gokkast op de juiste plek. Zo zijn we altijd bezig met het maximaliseren van de opbrengst en het rendement. Neem vrijblijvend contact op met ons, en wij geven u een aanbod op maat! Met of zonder contract, een interessant percentage voor u of de vele andere opties. Speelautomaten plaatsen? Voor meer informatie neem contact op met:

073-599 4310
info@vbaa.nl

Speelautomaten plaatsen neem contact op

Google+ | Facebook | Twitter | LinkedIn | e-mail | 073 – 599 4310
Zie ook: GokkastenGokkasten plaatsen cafeGokkasten plaatsen horecaSpeelautomaten plaatsen cafeExploitatie speelautomatenAanwezigheidsvergunning gokkasten,
Zie ook: GokkastenGokkasten plaatsen cafespeelautomaten plaatsen, Gokkasten plaatsen horecaSpeelautomaten plaatsen cafeAanwezigheidsvergunning gokkastenLeverancier gokkastenleverancier speelautomatengokkasten exploitantspeelautomaten exploitantexploitatie speelautomatengokkasten exploitatie